Maison

Over ons.

Mooistrak is een Amstelveens bouw- en aannemersbedrijf dat zijn werk gebied heeft in groot Amsterdam. Met onze vakmensen zijn wij in staat om kleine en grote verbouwingen geheel voor u te verzorgen. Uw huis, winkel, bedrijfs- of kantoorpand is doorgaans één van uw meest kostbare bezittingen. Natuurlijk dat u dit met liefde wilt onderhouden en indien nodig zorgvuldig laat restaureren of verbouwen. Door een aannemer. Niet zomaar eentje, maar een aannemersbedrijf dat goed luistert naar uw wensen.

 

Verbouwingen, renovaties of onderhoud aan panden; vrijwel altijd duiken er problemen op die om creatieve oplossingen vragen. Mooistrak is het aannemersbedrijf dat ook wordt ingeschakeld als standaardoplossingen niet toereikend zijn. Voor de zakelijke markt kunnen wij ook grotere opdrachten aan en waar gewenst snel opschalen.

Wij zijn ons zeer bewust van de omgeving waarin wij  werken. Schoon werken staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar een steentje bij te dragen aan een betere en schonere wereld. Waar wij kunnen, hergebruiken wij materialen en adviseren voor de beste technische en meest duurzame oplossingen.

 

Als allround aannemers bedrijf kunnen wij de meeste werkzaamheden zelf uitvoeren, maar voor sommige vakgebieden zijn specifieke vaardigheden, kennis en ervaring nodig. Daarom zetten wij dan, voor ons bekende, vertrouwde en vakkundige partners in die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Ons aanbod kunt u terugvinden onder “diensten”.

Kortom: wij hebben nagenoeg alles in huis om een soepel bouwproces te garanderen. Dat is Mooistrak van vloer tot dak.